Magyarországi Céginfó - cégek, vállalkozások adatbázisa. Cégadatbázis, topcéginfó, cégkereső, cégböngésző, céglista. Minden amit egy cégről tudni kell!
 
cégnév
tevékenység
megye
település
kulcsszó
 

Hírek | Kiemelt partnerek | Összes partner

ITT VÁRHATÓAK FOKOZOTT NAV ELLENŐRZÉSEK OKTÓBERBEN!

Észak-Budapest

Kiemelt ellenőrzések októberben

Az Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóság munkatársai – tekintettel az októberi Éttermek Hete eseményre – az operatív ellenőrzésekkor elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják a vendéglátóknál.  

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.  

Bács-Kiskun Megye

Kiemelt ellenőrzés a 42. héten

2017. október 16. és 22. között fokozott ellenőrzésekre számíthatnak az adózók Kalocsán és környékén. A NAV munkatársai a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentéseit, valamint az áruk eredetét ellenőrzik a piacon, közterületeken.


Kiemelt ellenőrzés a 41. héten

2017. október 9. és 15. között fokozott ellenőrzésekre számíthatnak az adózók Baján és környékén. A NAV munkatársai a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentéseit, valamint az áruk eredetét ellenőrzik a piacon, közterületeken.

Baranya megye

Októberi ellenőrzések Baranyában

A NAV baranyai munkatársai október 9. és 15. között Pécsett, Harkányban, Komlón, Kővágószőlősön, Mecseknádasdon, Nagypeterden, Siklóson, Villányban és a Mohács környéki településeken ellenőrzik a bizonylatadást, a szabályos foglalkoztatást, az áruk eredetét és az online pénztárgépek használatát, elsősorban a zöldség- és gyümölcskereskedőknél, vendéglátóegységekben, vásárcsarnokokban és a piacokon. A próbavásárlások mellett forgalomszámlálásra is számíthatnak a kereskedők, vendéglátósok és szolgáltatók.

 

Győr-Moson-Sopron megye

Fokozott ellenőrzések Győrben október 13. és 15. között

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2017. október 13. és 15. között fokozottan ellenőrzik a kitelepült kereskedőket és vendéglátó egységeket Győrben a Hal- és Sörfesztivál ideje alatt. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, valamint a foglalkoztatottak bejelentését is.


Fokozott ellenőrzések októberben

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai októberben fokozottan ellenőrzik a kerékpárszervizeket és autógumi-szerelő műhelyeket. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, valamint a foglalkoztatottak bejelentését is.

Hajdú-Bihar megye

Operatív ellenőrzések helyszínei Hajdú-Bihar megyében 2017. október 9. és 13. között

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2017. október 9. és 13. között:  

 • október  9. hétfő:              Hajdúhadház, Bocskaikert
 • október 10. kedd:            Létavértes
 • október 11. szerda:         Nyíracsád, Nyírmártonfalva
 • október 12. csütörtök:    Hajdúszovát, Ebes
 • október 13. péntek:         Debrecen 

A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentéseit ellenőrzik a kereskedőknél, szolgáltatóknál. Emellett fokozott figyelmet fordítanak majd az online pénztárgép használatára újonnan kötelezett kör, valamint a jövedéki termékek ellenőrzésére is.

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV-ellenőrzések.

Heves megye

Operatív ellenőrzések helyszínei Heves megyében a 41. héten

A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 41. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 • október 9. (hétfő): Verpelét
 • október 10. (kedd): Hatvan
 • október 11. (szerda): Szihalom
 • október 12. (csütörtök): Gyöngyös
 • október 13. (péntek): Dormánd

A NAV szakemberei az operatív ellenőrzésekkor elsősorban azt vizsgálják, hogy a kereskedők, szolgáltatók adnak-e szabályos számlát, nyugtát, online pénztárgépeiket megfelelően használják-e, a vállalkozások bejelentik-e alkalmazottaikat.

Emellett fokozott figyelmet fordítanak majd az online pénztárgép használatára 2017. január 1-től kötelezett kör ellenőrzésére, valamint az áruk eredetének vizsgálatára.

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Megyei adóellenőrzések 2017. 41. hetében

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyében teljes bizonyossággal az alábbi időpontokban és helyszíneken ellenőriz a 41. héten:

 • október   9. (hétfő):        Újszász, Jászárokszállás
 • október 10. (kedd):         Újszász, Szolnok
 • október 11. (szerda):      Újszász, Zagyvarékas
 • október 12. (csütörtök): Újszász, Tiszafüred
 • október 13. (péntek):     Újszász, Törökszentmiklós
Az ellenőrzéseknél a revizorok az üzletekben, illetve a piacokon forgalomszámlálást végeznek, a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket vizsgálják. Az operatív ellenőrzések mellett a pénzügyőrök a jövedéki szabályok betartását ellenőrzik.

 

Komárom-Esztergom megye

Fokozott ellenőrzések a 41. héten

A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai, 2017. október 10. és 13. között fokozottan ellenőrzik a hús- és hentesáru értékesítőket. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, valamint a foglalkoztatottak bejelentését is.”

Nógrád megye

Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében a 41. héten

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 41. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 • október 9. (hétfő): Pásztó és környéke

 • október 10. (kedd): Salgótarján és környéke

 • október 11. (szerda): Balassagyarmat és környéke

 • október 12. (csütörtök): Szécsény és környéke

 • október 13. (péntek): Bátonyterenye és környéke

A revizorok kereskedőknél, ezen belül piacokon, közterületeken, illetve vendéglátóknál, ital-kiskereskedőknél (kocsma) vizsgálják a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgép használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését.

A revizorok a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

Somogy megye

Októberben operatív ellenőrzésre számíthatnak az idei évben online pénztárgép használatára kötelezetté vált adózók mellett a „háttérszereplők” (szervizek/műszerészek) is.

-          A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága október hónapban operatív ellenőrzés keretében vizsgálja az idei évben online pénztárgép használatára kötelezetté vált adózók közül a taxisok, a  fitnesz- és testépítő klubok  esetében a pénztárgép szabályszerű üzemeltetését.

-          Mellette a szervizelési tevékenység, elvégzett javítási munkák  megfelelő dokumentálása, a szervizek adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítése is kiemelt figyelmet kap.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Operatív ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínei

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 41. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • október 09. (hétfő): Nyíregyháza
  • október 10. (kedd): Nyírbátor
  • október 11. (szerda): Vásárosnamény
  • október 12. (csütörtök): Kisvárda
  • október 13. (péntek): Újfehértó

A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást ellenőrzik. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

Tolna megye

Piacok, vásárok fokozott ellenőrzése Tolnában

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2017. október 3. és 15. között kiemelten ellenőrzik a vásárokon, piacokon értékesítő, szolgáltató vállalkozásokat. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgép használatát vizsgálják.

A közterületen történő vendéglátással kapcsolatban felhívjuk a figyelmet a „Nyugtaadás vásárokon, fesztiválokon, alkalmi rendezvényeken” címmel megjelent közleményre. (http://nav.gov.hu/nav/ado/online_penztargepek_friss/Nyugtaadas_vasarokon_20170801.html).
A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

 

Vas megye

Kiemelt helyszíni ellenőrzések

A Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2017. október 16. és 2017. október 31. között kiemelten ellenőrzik virágkereskedelemmel, koszorúkötéssel foglalkozó adózókat. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek használatát vizsgálják. A piacokon, vásárokon értékesítő adózók tekintetében a továbbiakban is várhatók helyszíni ellenőrzések

Veszprém megye

Fokozott ellenőrzések Veszprém megyében 2017. október 9. és 22. között

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai fokozott helyszíni ellenőrzéseket végeznek ruházati-, lábbeli termékeket forgalmazó, a zöldség-gyümölcs árusító, a gépjárműjavítói tevékenységet végző adózóknál 2017. október 9. és 22. között a megye területén az alábbi bontásban:

október 9. (hétfő)

Veszprém

 

október 16. (hétfő)

Veszprém

október 10. (kedd)

Várpalota

 

október 17. (kedd)

Várpalota

október 11. (szerda)

Balatonfüred

 

október 18. (szerda)

Balatonfüred

október 12. (csütörtök)

Pápa

 

október 19. (csütörtök)

Pápa

október 13. (péntek)

Zirc

 

október 20. (péntek)

Zirc

Az ellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak szabályos foglalkoztatását, az online pénztárgéppel kapcsolatos kötelezettségeket és az áruk eredetét vizsgálják.

Felˆ  

Ajánlott linkpartner oldalak

 

IVESZPREMLAP.HU A HÍRPORTÁL Az Északi part hirdetési partnere
Balaton TV - A Balaton hírforrása. A Balaton Televízió 4 megyében : Veszprém, Somogy, Zala és Fejér megyében sugározza műsorát több, mint 250 településen. Iveszpremlap.hu - Az iveszpremlap.hu egy Veszprémet, a Balaton régióit és Veszprém megye, valamint a világ híreit, történéseit, eseményeit, tapasztalatait, tudását napi rendszerességgel bemutatni akaró független információs és hírportál. balatonitukor.hu - Veszprém megyei független információs és hírportál. Hirdetés, hirdetési újság, apróhirdetés, hirdetési lehetőség, balatoni hirdető, balatoni hirdető rendszer, balatoni apró, veszprém megyei hirdetés

 

Seo | design: NetStilus | motor: Cidalain | Minden jog fenntartva * www.topceginfo.hu * 2005 - 2017 | Admin

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

TOP CÉGADATBÁZIS - minden cég egy helyen

Tulajdonos: TopCéginfo

Címsorszöveg: • TOPCÉGINFO - CÉGADATBÁZIS •

Linkfelhő: Céginfó, cégadatbázis, topcéginfó, cégkereső, cégböngésző, cégek adatbázisa, cég adatbázis, céglista, vállalkozók adatbázisa, vállalkozói adatbázis, minden cég egy helyen

Készült: 2005

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

 • KÖSZÖNTŐ
 • 2. oldal
 • 3. oldal
 • 4. oldal
 • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu