Magyarországi Céginfó - cégek, vállalkozások adatbázisa. Cégadatbázis, topcéginfó, cégkereső, cégböngésző, céglista. Minden amit egy cégről tudni kell!
 
cégnév
tevékenység
megye
település
kulcsszó
 

Hírek | Kiemelt partnerek | Összes partner

A digitális hálózatfejlesztéseket támogató pályázati kiírás jelent meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

A Széchenyi2020 pályázati portálon megtalálható felhívás szerint a rendelkezésre álló tervezett keretösszeg vissza nem térítendő támogatás esetén 68 milliárd forint, a kapcsolódó pénzügyi eszköz (beruházási hitel) esetében 10 milliárd forint.

A kiírásra az infokommunikációs területen működő kis-, közepes és nagyvállalkozások jelentkezhetnek, a kevésbé fejlett régiókban legalább másodpercenként 30 megabit (Mbit/s) sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra kiépítésének megvalósítása érdekében.

A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) közleményében hangsúlyozza, üdvözlik a digitális hálózatfejlesztéseket támogató európai uniós források megnyitását. A magyarországi hírközlési szolgáltatókat tömörítő szervezet szerint ennek köszönhetően 2018 végére minden magyar háztartás számára elérhetővé válhat a szupergyors internet.

A HÉT a Digitális Magyarország megvalósításának egyik legfontosabb mérföldkövének tekinti a most megnyíló európai uniós forrásokat. A közösségi finanszírozás ugyanis lehetővé teszi, hogy ott is kiépülhessen a legmodernebb digitális hálózati infrastruktúra, ahol erre eddig nem volt lehetőség - közölték.

A tanács szerint a digitális gazdaság megerősítése mind Magyarország, mind Európa versenyképessége szempontjából kulcsfontosságú, és ebben a feladatban Magyarország vezető szerepet vállal.

Az uniós források digitális hálózatfejlesztésre történő felhasználása Európában a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban elsőként Magyarországon valósul meg, ezáltal a Digitális Magyarország program valódi sikertörténet lehet hazai és nemzetközi szinten egyaránt, amely az állam és a piac példaértékű együttműködésén alapul - fogalmaznak a közleményben.

Az Infotér Egyesület szintén úgy értékeli, hogy az Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése című pályázat keretében 70 milliárd forint uniós támogatással elérhető, hogy minden háztartás legalább másodpercenként 30 megabit ( Mbit/s) sávszélességű internet-hozzáféréssel rendelkezzen.

A pályázat célja a hátrányos helyzetű, kevésbé fejlett térségekben található települések csatlakoztatása nagy sebességű hálózati infrastruktúrára - emelték ki közleményükben.

Az egyesület szerint az információs társadalom létrejöttének alapja a jól működő, megfelelő sávszélességű internet-hálózat, ezért a kormányzat döntése a pályázat elindításáról jelentős lépés a Digitális Magyarország megvalósítása felé.

Az informatikai fejlődés eredményeképpen a vállalkozások hatékonyabban működhetnek és új piacok felé nyithatnak. A hátrányos helyzetű településeken élők megtanulhatják a számítógépek és az egyéb digitális eszközök kezelését, így megismerkednek az internet világával is. Ezzel jelentős versenyelőnyre tehetnek szert a munkaerőpiacon, illetve igénybe vehetik a digitálisan elérhető közszolgáltatásokat - hangsúlyozta az Infotér.

Felˆ  

Ajánlott linkpartner oldalak

 

IVESZPREMLAP.HU A HÍRPORTÁL Az Északi part hirdetési partnere
Balaton TV - A Balaton hírforrása. A Balaton Televízió 4 megyében : Veszprém, Somogy, Zala és Fejér megyében sugározza műsorát több, mint 250 településen. Iveszpremlap.hu - Az iveszpremlap.hu egy Veszprémet, a Balaton régióit és Veszprém megye, valamint a világ híreit, történéseit, eseményeit, tapasztalatait, tudását napi rendszerességgel bemutatni akaró független információs és hírportál. balatonitukor.hu - Veszprém megyei független információs és hírportál. Hirdetés, hirdetési újság, apróhirdetés, hirdetési lehetőség, balatoni hirdető, balatoni hirdető rendszer, balatoni apró, veszprém megyei hirdetés

 

Seo | design: NetStilus | motor: Cidalain | Minden jog fenntartva * www.topceginfo.hu * 2005 - 2024 | Admin

Adatvedelem | Cookie info

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

TOP CÉGADATBÁZIS - minden cég egy helyen

Tulajdonos: TopCéginfo

Címsorszöveg: • TOPCÉGINFO - CÉGADATBÁZIS •

Linkfelhő: Céginfó, cégadatbázis, topcéginfó, cégkereső, cégböngésző, cégek adatbázisa, cég adatbázis, céglista, vállalkozók adatbázisa, vállalkozói adatbázis, minden cég egy helyen

Készült: 2005

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu