Magyarországi Céginfó - cégek, vállalkozások adatbázisa. Cégadatbázis, topcéginfó, cégkereső, cégböngésző, céglista. Minden amit egy cégről tudni kell!
 
cégnév
tevékenység
megye
település
kulcsszó
 

Szabó Biztonságszolgáltató Kft

Cégnév: Szabó Biztonságszolgáltató Kft

Megye: Békés megye

Település: 5700 Gyula

Cím: Kölcsey u. 19.

Telefon: +36-20/928-7541

E-mail: 2008szabojozsef@gmail.com

Weboldal: http://www.szabobiztonsagtechnika.hu

Tevékenység/szolgáltatás:
riasztószerelés, megelőzés, biztonságtechnika, betörésvédelem, biztonság, figyelés, védelem, tűzjelző rendszerek telepítése, tűzjelző rendszerek karbantartása,

Bemutatkozás:

Napjaink társadalma elképzelhetetlen biztonsági szolgálatok nélkül. A vagyonvédelem igyekszik mindig egy lépéssel a bűnözők előtt járni, hiszen a szolgáltatás a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, mely vállalkozásunk egyik alapelve.
Fő tevékenységünk a vagyonvédelem, valamint a biztonság technikai rendszerek tervezése, telepítése, 24 órás távfelügyelete, 24 órás kivonuló szolgálat valamint az élőerős őrzés.

Vállalkozásunk alapításakor és napjainkban is, azt az elvet, filozófiát valljuk, hogy megbízóink köre bármely ágazatából, területéről kerül ki, megbízható, minőségi szolgáltatást vár el tőlünk. Feladatainkat a törvényesség betartásával végezzük. A biztonsági szolgálat rendelkezik a 2005. évi CXXXIII. törvényben előírt működési engedéllyel, biztosítással, valamint jogi képviselői támogatással.
A vállalkozást 2008.-ban alapítottuk, mint Szabó Biztonsági Szolgálat. A vállalkozás munkatársai jól képzett szakemberekből állnak. Felelősséggel állítjuk, hogy rendelkezünk a magas szintű munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges technikai feltételekkel, és szakmai gyakorlattal. Ezek összességét kedvező vállalási árakkal tudjuk összehangolni megbízóink nagy megelégedésére.


Távfelügyeleti akciónk Most!

Meglévő riasztórendszeréhez távfelügyeleti szolgáltatás már 1.200 Ft /hó! Az akció diszpécseres (kiértesítéses) vagyonvédelmi szolgáltatásra vonatkozik, telefonos átjelzéssel.

 

Hogy ez Önnek pontosan mit is jelent?

Amikor a telepített vagyonvédelmi rendszer, riasztást jelez a 24 órás diszpécser szolgálatunk ügyeleti rendszerén, ügyeleteseink megteszik a szükséges intézkedéseket: értesítik a szerződésben meghatározott személyeket a jelzésről. Amennyiben szeretné, hogy a diszpécserszolgálat ügyeletese ,  azonnal járőrt küldjön a helyszínre, akkor a fizetendő havidíj csupán 3.000 Ft/hó-tól elérhető.  Kényszer alatti nyitásjelzés esetén rendelkezünk csendes riasztással is, amikor az objektumnál hangjelzés nem történik, csak az ügyeletre érkezik be a megfelelő jelzés és eszerint tesszük meg a szükséges intézkedést,(indítjuk a járőrt, és értesítjük a rendőrséget).
A szerződés szólhat tűzjelzésfigyelésre is, melynek beérkezését követően diszpécserünk automatikusan hívja a Tűzoltóságot.

Néhány ok  amiért érdemes a Szabó Biztonság Szolgálat vagyonvédelmét választania:

- Esti órákban és hétvégén is elérhető ügyfélszolgálatunk 24 órás szerviz ügyelettel
- Ingyenes, testre szabott helyszíni felmérés akár hétvégén is.
- Országos lefedettségű távfelügyeleti szolgáltatás.
- Kedvező és vállalható fizetési konstrukciók.
- Távfelügyeleti szolgáltatásunk a kötelezően előírt szakmai felelősségbiztosítást foglalja magába arra az esetre, ha nem tudjuk betartani a szerződésben vállalt kiérkezési határidőt, vagy nem működik - rendeltetésszerű használat mellett - az általunk kiépített riasztórendszer és a betörésből anyagi kár éri.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a 06209287541 telefonszámon vagy bármely elérhetőségünkön.Távfelügyeleti áraink ITT találhatóak.Kulcsszavak:
riasztószerelés, megelőzés, biztonságtechnika, betörésvédelem, biztonság, figyelés, védelem, tűzjelző rendszerek telepítése, tűzjelző rendszerek karbantartása,

Felˆ  

Ajánlott linkpartner oldalak

 

IVESZPREMLAP.HU A HÍRPORTÁL Az Északi part hirdetési partnere
Balaton TV - A Balaton hírforrása. A Balaton Televízió 4 megyében : Veszprém, Somogy, Zala és Fejér megyében sugározza műsorát több, mint 250 településen. Iveszpremlap.hu - Az iveszpremlap.hu egy Veszprémet, a Balaton régióit és Veszprém megye, valamint a világ híreit, történéseit, eseményeit, tapasztalatait, tudását napi rendszerességgel bemutatni akaró független információs és hírportál. balatonitukor.hu - Veszprém megyei független információs és hírportál. Hirdetés, hirdetési újság, apróhirdetés, hirdetési lehetőség, balatoni hirdető, balatoni hirdető rendszer, balatoni apró, veszprém megyei hirdetés

 

Seo | design: NetStilus | motor: Cidalain | Minden jog fenntartva * www.topceginfo.hu * 2005 - 2024 | Admin

Adatvedelem | Cookie info

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

TOP CÉGADATBÁZIS - minden cég egy helyen

Tulajdonos: TopCéginfo

Címsorszöveg: • TOPCÉGINFO - CÉGADATBÁZIS •

Linkfelhő: Céginfó, cégadatbázis, topcéginfó, cégkereső, cégböngésző, cégek adatbázisa, cég adatbázis, céglista, vállalkozók adatbázisa, vállalkozói adatbázis, minden cég egy helyen

Készült: 2005

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu